ELASTINEN- ALLAS LIVE


Suomen menestyneimpiin räppäreihin lukeutuva Elastinen Altaalla lauantaina 21.8.!

Elastinen on artisti, tuottaja, yrittäjä ja yksi Rähinä Records-levy-yhtiön perustajajäsenistä. Fintelligens-duossa uransa aloittanut räppäri on julkaissut kuusi sooloalbumia. Vuosina 2016–2017 hän oli Cheekin kanssa osa Profeetat-kokoonpanoa. Uusin platina-albumi Uusia Muistoi julkaistiin marraskuussa 2020 ja sisältää tuplaplatina-hitit Supervoimii ja Epäröimättä hetkeekään (feat. Jenni Vartiainen), joista jälkimmäinen on kaikkien aikojen menestynein suomirap-kappale radiossa.

Poikkeusajasta johtuen järjestämme tapahtuman erityisjärjestelyin. Asiakkaat jaetaan tapahtuma-alueelle saapuessa 50 hengen lohkoihin. Jokaiselle jaetaan portilla lohkon väriä vastaava ranneke. Lohkot jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten saavuthan ajoissa varmistaaksesi paikan lavan läheisyydestä sellaisen halutessasi. Jos saavut ystävien kera, saapukaa seurueena, jotta varmistatte keikkakokemuksenne samassa lohkossa. Taphtuma-alueella jaetaan pff2 -kasvomaskeja sekä jokaiselle henkilökohtainen käsidesi. Tulethan konsertiin vain jos tunnet olosi terveeksi, sekä saavuthan ajoissa, jotta vältämme ruuhkat ennen konserttia.

Liput ennakkoon alk. 27,50 € / ovelta 30 € //SOLD OUT!
Ovet 18:30

Showtime 20:00

ALLAS LIVE on yli viidenkymmenen kesäkeikan sarja Katajanokan merimaisemissa Allas Sea Poolin sisäpihalla. Keikkojen yleisökapasiteettia rajataan viranomaisten ajantasaisten määräysten mukaisest

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon alk.

27,50 €

Liput ovelta alk.

30 €

Ovet aukeavat klo

18:30

Keikkakesän alkamisen kunniaksi koodilla ”allas21” saat swappie.comista 10€ alennus kaikista iPhoneista!

Saavu keikalle Whimillä ja hyödynnä 5 € etukoodi. Whim tarjoaa uusille asiakkailleen 5 € matkarahaa, jonka voi käyttää sovelluksessa julkisen liikenteen lippuihin, sähköpotkulautoihin, kaupunkipyöriin, yhteiskäyttöpyöriin, taksiin tai vuokra-autoon.

Allas Live yhteistyökumppanit:
Froosh, Opel, Swappie, Whim

Allas Sea Poolin pääkumppanit:
Clear Channel, Harvia, Helen, Hartwall