WILLIAM – ALLAS LIVE


Ennätyksiä rikkova william Altaalla torstaina 2.9.!

Suomenkielistä melodista trap-musiikkia tekevä william on vuoden 2020 striimatuimmasta kotimaisesta kappaleesta vastaava, ennätyksiä rikkonut ja kaikkien aikojen pisimpään Suomen Spotifyn Top 50 -listan kärkipaikkaa pitänyt artisti. Jättihitti Penelopea on striimattu yli 20 miljoonaa kertaa ja kappale vietti Spotifyn kärkisijalla ilmiömäiset 137 päivää.

Artistin debyyttialbumi Shakespeare nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkipaikalle ja striimasi suoratoistopalveluissa lyhyessä ajassa platinaa. Kaikki albumin kappaleet nousivat Spotifyn top 30 -listasijoituksille, mikä on poikkeuksellinen menestys debyyttialbumin julkaisseelle artistille. Williamin tuorein single Flyys julkaistiin huhtikuussa ja artistin odotetaan julkaisevan toisen albuminsa BOY WONDER kuluvan vuoden aikana.

Aiemmin ostetut Shakespeare levynjulkkarikeikan liput käyvät sellaisenaan Allas Sea Poolin keikalle.

Liput myy Lippupiste!

Liput ennakkoon alk. 23 € / ovelta 25 €
Ovet 18.30

ALLAS LIVE on yli viidenkymmenen kesäkeikan sarja Katajanokan merimaisemissa Allas Sea Poolin sisäpihalla. Keikkojen yleisökapasiteettia rajataan viranomaisten ajantasaisten määräysten mukaisesti.

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon alk.

23 €

Liput ovelta alk.

25 €

Ovet aukeavat klo

18:30

Keikkakesän alkamisen kunniaksi koodilla ”allas21” saat swappie.comista 10 € alennus kaikista iPhoneista!

Saavu keikalle Whimillä ja hyödynnä 5 € etukoodi. Whim tarjoaa uusille asiakkailleen 5 € matkarahaa, jonka voi käyttää sovelluksessa julkisen liikenteen lippuihin, sähköpotkulautoihin, kaupunkipyöriin, yhteiskäyttöpyöriin, taksiin tai vuokra-autoon.

Allas Live yhteistyökumppanit:
Froosh, Opel, Swappie, Whim

Allas Sea Poolin pääkumppanit:
Clear Channel, Harvia, Helen, Hartwall