ISMO ALANKO

Ismo Alanko on todellinen suomalainen ikoni, jonka mittava ja moniulotteinen ura on kestänyt jo yli 40 vuotta!

Näihin vuosikymmeniin mahtuu legendaarisia bändejä kuten Hassisen Kone sekä Sielun Veljet mutta Alanko on tehnyt myös näyttävän soolouran.

Hassisen Koneen ja Sielun Veljien jälkeen Alanko on ehtinyt julkaista seitsemän studioalbumia, viisi Ismo Alanko Säätiö -pitkäsoittoa ja kaksi Ismo Alanko Teholla -levyä. Hän on esiintynyt monipuolisilla ja toisistaan eroavaisilla kokoonpanoilla sekä tehnyt musiikkia, jossa on saatu kuulla vaikutteita aina rockista etnosävyihin.

Ismo Alanko on 40-vuotisen taiteilijauransa aikana myynyt lähes 700 000 levyä, pokannut lukuisia Emma-patsaita ja myynyt loppuun kiertueita ja konsertteja jokaisella uransa vuosikymmenellä.

Ismo Alanko Yksin –keikalla kuullaan läpileikkaus miehen tuotannosta ja lavalla otsikon mukaisesti taiteilija on paljaimmillaan ja esiintyy yksin vuoroin kitaran ja pianon säestyksellä.

Liput myy Lippupiste!

PERUTTU SÄÄN VUOKSI. KONSERTTI SIIRTYY ENSI TIISTAILLE 24.8. SAMALLA AIKATAULULLA.


Ovet 18:30

Showtime 20:00

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon alk.

39,50 €

Liput ovelta alk.

41 €

Ovet aukeavat klo

18:30

ALLAS LIVE on yli viidenkymmenen kesäkeikan sarja Katajanokan merimaisemissa Allas Sea Poolin sisäpihalla. Keikkojen yleisökapasiteettia rajataan viranomaisten ajantasaisten määräysten mukaisesti.

Keikkakesän alkamisen kunniaksi koodilla ”allas21” saat swappie.comista 10 € alennus kaikista iPhoneista!

Saavu keikalle Whimillä ja hyödynnä 5 € etukoodi. Whim tarjoaa uusille asiakkailleen 5 € matkarahaa, jonka voi käyttää sovelluksessa julkisen liikenteen lippuihin, sähköpotkulautoihin, kaupunkipyöriin, yhteiskäyttöpyöriin, taksiin tai vuokra-autoon.

Allas Live yhteistyökumppanit:
Froosh, Opel, Swappie, Whim

Allas Sea Poolin pääkumppanit:
Clear Channel, Harvia, Helen, Hartwall