LUKAS LEON & ETTA – ALLAS LIVE


Monipuoliset uuden musiikin nuoret voimat Lukas Leon & Etta Altaalla torstaina 12.8.!

Triplaplatinaa debyyttisinglellään XTC striimanneen Lukas Leonin ura alkoi isosti vuonna 2018, kun hän julkaisi platinaa striimanneen debyyttialbuminsa Simba. Menestystarina sai jatkoa elokuussa 2019, jolloin ilmestyi kultaa striimannut kakkosalbumi MÄ. Albumilta löytyy mm. hittibiisit Rooma feat. Etta ja HENDRIX feat. Aleksanteri Hakaniemi. Lukas Leonin vauhti ei ole pysähtynyt, uutta musiikkia syntyy koko ajan. Lukas Leon on teknisesti lahjakas riimittelijä, jolle Eminem on yksi suurimmista esikuvista. Energisestä live-esiintymisestään tunnettu Lukas Leon on Itä-Vantaan kasvatti ja Jare Tiihosen Liiga Music levy-yhtiölle ensimmäinen sopimuksen tehnyt artisti. Lukas Leon oli yksi YleX:n listaamista Läpimurto 2019 -artisteista ja hän voitti yleisöäänestyksen.

Etta eli Emmalotta Kanth on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista nimistä. Hän on pääkaupunkiseudulta ponnistava artisti, joka herätti vuonna 2017 hip hop -piirien mielenkiinnon sosiaaliseen mediaan ladatuilla rap-videoillaan. Monipuolisuudellaan ihastuttava Etta solmi levytyssopimuksen PME Recordsin ja Warner Musicin kanssa ja syyskuussa 2018 ilmestyi ovet sisään potkiva debyyttisingle Ballerina. Sen jälkeen on tapahtunut paljon: Etta on julkaissut kaksi Emma ehdokkuudellakin huomioitua EP:tä, kiertänyt Suomen isoimmat festivaalit ja noussut YleX:n musatiimin Vuoden Läpimurto 2019 -listauksen kärkikaksikkoon.

Liput myy Lippupiste!

Liput ennakkoon alk. 23 € / ovelta 25 €
Ovet 18:00

Lukas Leon 19:00

Etta 20:00

ALLAS LIVE on yli viidenkymmenen kesäkeikan sarja Katajanokan merimaisemissa Allas Sea Poolin sisäpihalla. Keikkojen yleisökapasiteettia rajataan viranomaisten ajantasaisten määräysten mukaisesti.

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon alk.

23 €

Liput ovelta alk.

25 €

Ovet aukeavat klo

18:30

Keikkakesän alkamisen kunniaksi koodilla ”allas21” saat swappie.comista 10 € alennus kaikista iPhoneista!

Saavu keikalle Whimillä ja hyödynnä 5 € etukoodi. Whim tarjoaa uusille asiakkailleen 5 € matkarahaa, jonka voi käyttää sovelluksessa julkisen liikenteen lippuihin, sähköpotkulautoihin, kaupunkipyöriin, yhteiskäyttöpyöriin, taksiin tai vuokra-autoon.

Allas Live yhteistyökumppanit:
Froosh, Opel, Swappie, Whim

Allas Sea Poolin pääkumppanit:
Clear Channel, Harvia, Helen, Hartwall