ANSSI KELA – ALLAS LIVE

Allas Sea Poolin ohjelmantäyteisen kesän yhtenä huipennuksena nähdään Anssi Kelan ”Nummela”-levyn juhlakeikka! Kyseessä on vuosituhannen myydyimpiä kotimaisia albumeita, jonka julkaisusta tuli keväällä kuluneeksi pyöreät kaksikymmentä vuotta.

Perjantaina 10. syyskuuta toteutettavalla juhlakeikalla levy tullaan esittämään kokonaisuudessaan alusta loppuun. Itse asiassa tämä on ensimmäinen kerta koskaan, kun ”Nummela” soitetaan läpi albumin mukaisessa kappalejärjestyksessä.

– Nummelan 20-vuotisjuhlaksi tehtiin jo viime syksynä suuria suunnitelmia. Koronan vuoksi niistä jouduttiin kuitenkin luopumaan. Nyt kun kokoontumisrajoitukset ovat vihdoin hellittäneet, niin onneksi Allas Sea Pool pystyy tarjoamaan komeat puitteet juhlakonsertille. Nummela on kivijalka, jonka päälle koko urani rakentuu. Se on myös sukupolvikokemus, tärkeä levy monelle suomalaiselle. Juhlitaan sitä yhdessä Allas Sea Poolilla, Anssi Kela kommentoi.

Viisinkertaista platinaa myynyt ”Nummela” sisältää nimikkokappaleensa lisäksi niin jättihittejä (mm. Mikan faijan BMWPuistossa) kuin myös fanien rakastamia ikisuosikkeja (mm. Kaksi sisarta,  Harhaa). Levy on toden totta sukupolvikokemus, jonka kappaleisiin liittyy valtava määrä muistoja eri elämänvaiheista. Samalla se on ikivihreä kokonaisuus, josta yhtä uudet kuuntelijat löytävät samaistumispintaa vuodesta toiseen.

Helsingin Katajanokalla sijaitseva Allas Sea Pool on paitsi upea miljöö juhlakeikalle, myös sijainniltaan osuva valinta. Tapahtumakeitaan vierestä lähtevällä Suomenlinnan lautallakin on nimittäin ollut oma merkittävä osuutensa ”Nummelan” menestykseen. Peräti viidellä Emmalla palkittu Anssi Kela voinee paljastaa tästä lisää keikan välispiikeissä.

Liput myy lippu.fi !

AIKATAULU

Ovet 18:30

Showtime 20:00

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon alk.

27,50 €

Liput ovelta alk.

30 €

Ovet aukeavat klo

18:30

Keikkakesän alkamisen kunniaksi koodilla ”allas21” saat swappie.comista 10 € alennus kaikista iPhoneista!

Saavu keikalle Whimillä ja hyödynnä 5 € etukoodi. Whim tarjoaa uusille asiakkailleen 5 € matkarahaa, jonka voi käyttää sovelluksessa julkisen liikenteen lippuihin, sähköpotkulautoihin, kaupunkipyöriin, yhteiskäyttöpyöriin, taksiin tai vuokra-autoon.

Allas Live yhteistyökumppanit:
Froosh, Opel, Swappie, Whim

Allas Sea Poolin pääkumppanit:
Clear Channel, Harvia, Helen, Hartwall