ALLAS LIVE - SAK NOEL, ALFONS

Lauantaina 19.8.2023 Allas Livessä esiintyy Sak Noel (ESP) ja Alfons (SWE). 

Sak Noel on alun perin Espanjasta kotoisin oleva Sak Noel on kansainvälistä uraa saavuttanut DJ, tuottaja, sanoittaja sekä ohjaaja. Sak Noel oli ensimmäinen espanjalainen DJ, joka pääsi Loca People hitillään Iso Britannian listaykköseksi. Sak Noel on tehnyt myös yhteistyötä muun muassa Sean Paulin, Lil Jonin, Pitbullin, Madonnan ja lukuisten muiden kansainvälisten artistien kanssa. Loca People hitin lisäksi artistin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Trumpets sekä No Boyfriend.

Alfons on ruotsalainen DJ tuottaja, jonka Ganjaman hitti nousi korkeille listasijoituksille ympäri Eurooppaa vuonna 2016. Yli 100 miljoonaa Spotify-striimiä keränneen Ganjamanin lisäksi artisti on tehnyt paljon remixejä monipuolisesti niin trap-genreen kuin kaupallisempaan klubimusiikkiin.

Liput ennakkoon 23,50 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 28 €

Ovet: 19:00

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon (ei sis. palvelumaksua)

23,50 €

Liput ovelta

28 €

Ovet aukeavat klo

19:00