ALLAS LIVE - KARRI KOIRA

Lauantaina 9.9.2023 Allas Liven lavalle nousee viime vuonna loppuunmyydylle yleisölle esiintynyt Karri Koira. Samettiääninen artisti on suomi-r’n’b:n elävä legenda, jonka tyylipuhdasta ysäri-rnb:tä sisältävä K.O.I.R.A. -albumi on vuosikymmenen saatossa saavuttanut todellisen klassikkoaseman. Marraskuussa 2012 julkaistu kultalevy sisältää mm. platinaa myyneet kappaleet Lähe mun kaa, Amerikankotka liitää ja Kaikki tai ei mitään. 

Jo vuosikymmenen ajan niin festivaalien, klubien kuin bileidenkin takuuvarmana tanssittajana tunnettu albumi sai ilmestyessään poikkeuksellisen riemastuneen vastaanoton.  

Karri Koira aloitti uransa kulttimainetta nauttivassa Vähäiset Äänet -yhtyeessä, jossa olivat mukana myös Ruudolf ja Tono Slono. Ennen soolouraa artistin sydämet sulattava ääni tuli tutuksi mm. useilla Ruudolfin albumeilla. Todellinen suursuosio käynnistyi vuonna 2011 julkaistun Mammat riivaa -jättihitin myötä. Karri Koiraa on kuultu myös esimerkiksi JVG:n ja Gasellien kappaleilla. 

Liput ennakkoon 30 € + Lippu.fi palvelumaksu – LOPPUUNMYYTY

HUOM! Helsingissä järjestetään 9.9. Midnight Run -tapahtuma, joka aiheuttaa liikkumisrajoituksia Allas Sea Poolin alueella ja pieniä muutoksia keikan aikatauluun. Suosittelemme varaamaan tarpeeksi aikaa keikalle saapumiseen ja keikka-alueelta poistumiseen. Poistuminen alueelta tulee olemaan hidasta.

Ovet: klo 19:30

Showtime: n. klo 20:45

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput ennakkoon (ei sis. palvelumaksua)

30 €

Ei ovilipunmyyntiä

Ovet aukeavat klo

19:00