YONA - ALLAS LIVE

Laulaja-lauluntekijä Yona esiintyy Allas Liven keikkakesän avausviikonloppuna 3.6.2023. Artisti tunnetaan suomalaisen taidepopin supertähtenä. Koko kansalle Yona tuli tunnetuksi yhtenä syksyn 2022 Vain elämää -kauden yllätyksellisimmistä tähdistä.  

Artisti on julkaissut 12-vuotisella urallaan yhteensä 8 studioalbumia, joista uusin ‘Uni johon herään’ (2021) on julkaistu yhdessä Espoon kaupunginorkesterin Tapiola Sinfoniettan kanssa. Yonan musiikissa tyylilajit ja vuosikymmenet limittyvät persoonallisen ajattomalla tavalla. Artistin energiset live-esiintymiset ovat tunnettuja heittäytymisestä, taidokkaasta soitosta ja laulusta, isoista tunteista sekä mukaansatempaavasta draaman kaaresta. Yonan Allas Live keikalla pääset taatusti nauttimaan monipuolisesta ja kiehtovasta kokonaisuudesta.  

Liput 30 € + Lippu.fi palvelumaksu / ovelta 35 €

Ovet 19:00

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. 

Osta keikkalippu

Liput (ei sis. Lippu.fi palvelumaksua)

30

Liput ovelta

35 €

Ovet aukeavat klo

19:00