ALLAS LIVE - HELSINKI-PÄIVÄ - MELO + D1 DANI - ilmaiskeikka

Helsinki-päivänä 12.6.2023 Allas Livessä esiintyy ilmaiskeikallaan (K18) MELO ja D1 DANI.

Keväällä julkaistavalla uudella albumillaan suomiräpin eklektinen edelläkävijä MELO on päätynyt trapin ja maalailevan indie-rockin kautta iskevään elektroniseen maailmaan. Linnan käytävillä kaikuvat Chief Keef ja Crystal Castles, mutta kirkkaimpana pauhaa MELOn tinkimätön näkemys. 

Skorpionin uusi sainaus D1 DANI nähdään myös Allas Livessä Helsinki-päivänä. Artisti liukuu tuotannon lasersäteiden keskellä kuin kotonaan. Vaikka nuorukaisen moderni fuusio-trap saattaa häkellyttää, laulaa D1 DANI vaivattomasti ajattomista, henkilökohtaisista aiheista:

”STADIFORNICATIONin biisit kertoo siit kun muutin tuolt oulust päin tänne isoon kaupunkiin ja millasen jätkän tää paikka must tekee. Tekstit on syntyny sellasist hetkist kun mä käyn läpi sitä kuka mä oon täs muuttuvas ympäristössä. Välil mä en yhtään tiedä mitä mä teen, välil mä oon The Shit.”

D1 DANI on tulevaisuuden merkittävä nimi, osa jatkumoa joka raahaa suomalaisen musiikin muotokieltä lähemmäs kansainvälistä ajankohtaisuutta. EP:n tuottajat ja vierailijat ovat D1 DANIn omasta kaveripiiristä.

ILMAISKEIKKA

Ovet: 18:00

Keikka alkaa noin tunnin kuluttua ovien avaamisesta.

D1 DANI avaa illan, minkä jälkeen esiintyy MELO.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille.